Ann-Britt Eriksson

Ann-Britt Eriksson

Kostrådgivare

(0)
Lämna & läs omdöme

Kostrådgivning utifr...

Personlig kostrådgivning utifrån kostanalys, online.
60 minuter, Pris: 750 kr
Det här är en rådgivningsmetod för dig som har svårt att få tiden att räcka till men som ändå vill ha ordning på dina matvanor och lära dig att äta rätt. Du inleder med att registrera din kost och motion på kostdataprogrammet Nutrition Data. Detta använder du enkelt på din dator, smartphone eller surfplatta för att under några dagar registrera din kost och din fysiska aktivitet. Utifrån dina uppgifter gör jag en analys av din kosthållning och all korrespondens sker via mail. Jag ser över näringsinnehåll, energiinnehåll, samt din energiförbrukning och ger dig råd hur du ska nå de mål du önskar med en ny kosthållning. Pris: 750 kronor för analys, samt 2 mailtillfällen med rådgivning och svar på dina frågor.
Personlig kostrådgivning online utifrån kostanalys, 3 tillfällen under ca 2 månader.
180 minuter, Pris: 1800 kr
Du inleder med att registrera din nuvarande kosthållning och motionsvanor under några dagar i mitt kostdataprogram Nutrition Data. Utifrån detta ser jag över näringsinnehåll, energiinnehåll, samt din energiförbrukning och ger dig råd hur du ska nå de mål du önskar med en ny kosthållning. Vid andra tillfället har jag gjort en ny analys av din nya kosthållning och vi stämmer tillsammans av hur det fungerat och gör eventuella förändringar efter behov. Vid tredje tillfället har jag återigen gjort en analys som vi stämmer av och jag ger dig tips och motivation att orka fortsätta med din nya kosthållning. Pris: 1800 kronor, ca 3 timmar + 3 analyser.
Fyraveckors skräddarsydda menyer anpassade efter ditt kostbehov.
180 minuter, Pris: 1495 kr
Skräddarsydda veckomenyer anpassade efter ditt kostbehov. Precis som vid mina andra kostrådgivningar utgår jag från hur du äter i dagsläget och vad du vill uppnå med din nya kosthållning. Kanske vill du öka i vikt, minska i vikt, bli piggare och gladare, eller helt enkelt bara lära dig äta mer hälsosamt. Du inleder med att registrera din kost och din motion i kostdataprogrammet Nutrition Data. Utifrån det analyserar jag ditt näringsbehov och ditt energibehov och och skräddarsyr livsmedel, eller veckomenyer åt dig. Du får en veckas meny åt gången och tanken är att du efter fyra veckor lärt dig äta efter de mål du vill uppnå med en förändrad kosthållning. Pris: 1495 kronor för analys, samt fyra veckors anpassade livsmedel efter det du vill uppnå med din ändrade kosthållning.

Månadsabonnemang Nut...

Månadsabonnemang, Nutrition Data
10 minuter, Pris: 299 kr
Tillgång till Nutrition Data med alla dess finesser såsom näringsberäknade livsmedel, receptbank, registrering av det du äter och rör på dig under en dag. Du ser lätt statistik på hur veckan sett ut, har koll på din vikt, dina mått och mycket mer. 1 månad 299 kronor, 3 månader 750 kronor, 6 månader 1200 kronor.