Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr
Pris: kr/h och/eller paketpriser

Visar 10 av 396 Resultat

Katarina Sohlé
(0)

Katarina Sohlé

Personlig tränare


Fitness24Seven Kungsgatan 15, Göteborg -

Jag älskar att arbeta med människor och att få kombinera det med min passion för styrketräning är otroligt givande. Av mig får du all hjälp du behöver för att utvecklas, bli starkare, gladare och få känna lyckan av att nå dina mål. Du ska känna dig trygg i att veta att så länge du tränar med mig så finns jag där för dig och släpper inte taget. Min ambition är att du ska bli den bästa versionen av dig.

Personlig tränare Styrketräning Bodybuildning Fitness Funktionell träning Träning för gravida Post gravid-träning Personal Training School Stockholm Performance & Sports Coaching Specialistutbildning Träning av gravida


Martin Tunhag
(0)
Erfaren personlig tränare inom allt från elit till motionärsnivå. Jag har tidigare bakgrund som yrkesmilitär där jag skapade mig en bra grund inom ledarskap & pedagogik. Jag älskar all form av träning och vill konstant utveckla mig själv för att hålla mig så vältränad som möjligt. Lika mycket som jag älskar träning gillar jag att få se mina kunder nå sina resultat och drömmar. Vill du uppleva personlig träning på högsta nivå så är du varmt välkommen att kontakt ...

Vasacoachen
(0)

Vasacoachen

Personlig tränare


Halmstad Golfarena/Skidarena -

Personlig tränare, skidcoach och idrottspsykolog på Halmstad Golfarena & Skidarena. Det är med mig ni ska träna med inför ert kommande motionslopp. Vasaloppet, Tjejvasan, Vårruset, Göteborgsvarvet eller Stockholm Marathon. Ett PT-paket med mig innehåller Teknikträning, konditionsträning i alla former och givetvis den grenspecifika styrketräningen. Teknik och styrka är A & O, därefter kommer uthålligheten och snabbheten.

200 kr - 899 kr


Malin Lydin
(0)

Malin Lydin

Personlig tränare


Fitness24Seven Värnhem -

Jag jobbar som personlig tränare på Fitness24Seven Värnhem i Malmö. Är du sugen på att komma igång med träningen eller få lite ny motivation? Jag hjälper dig med styrketräning, viktnedgång, funktionell träning eller om du är nybörjare och bara vill komma igång :) Om du är intresserad av en kostnadfri konsultation där vi pratar och går igenom dina mål är det bara att skicka ett mail eller ringa upp mig!

Dennis Ulfsmar
(0)

Dennis Ulfsmar

Personlig tränare


Friskis & Svettis Abrahamsberg -

Från Hemsidan: Mer tillgängliga tränare på plats! Nu har vi en anställd tränare på anläggningen. Dennis (från receptionen) har bakgrund inom handboll och har tidigare jobbat som PT. Nu finns han i gymmet för råd, tips och inspiration. Tillgänglig tränare ingår i ditt träningskort och är ingenting som du behöver boka.

100 kr - 299 kr@healthymom85
(0)
Hej! Jag heter Monika Galla. Utbildad personlig tränare/kostrådgivare med Int.Licens. Fitnessmamma , online coach hos PT-online, tävlande i fitnessbikini, förre delägare av en stor pt skola, förra "modell "hos SixDeuce fitnesskläder. En glad positiv person som kan motivera dig 100% under resan mot ditt hälsomål. Träningen och kost ska vara i balans, tveka inte kontakta mig om du vill gå ner/upp i vikt, vill komma i form efter graviditet eller ha ett välmående, en ny livsst ...

100 kr - 1499 kr


Elaine Munkhammar
(0)
För mig ingår träning i en hälsosam livsstil. Träning ska vara förknippat med något vi tycker om och glädje. Det ska inte kännas som en belastning i vardagen, Tvärt Om, det ska bli en självklarhet. Vi behöver alla hitta en balans mellan träning, återhämtning och livsglädje. Av mig får du hjälp med just det du behöver och vi jobbar tillsammans mot dina mål. Vi har bara en kropp och det är vårt eget ansvar att ta hand om den!

Remy Schwarz
(0)

Remy Schwarz

Massör


Nordic wellness nässjö -

Hej !! Remy Schwarz här ! Idrottare och andra atleter behöver massage för att dels förebygga skador men också för att se till att återhämtningen av ett hårt träningspass blir så optimal som möjligt. Jag är sponsor för kroppsbyggare och bodyfitness atleter.

300 kr - 599 kr


Martin Hultman
(0)

Martin Hultman

Personlig tränare


Hälsoforum Nordic -

Utbildad # Lic. personlig tränare # Licensierad kostrådgivare # Hälsoinformatör Via the Academy Stockholm Arbetar på Hälsoforum Nordic. Kör även PT-online och är återförsäljare för forever livings produkter och träningspaket.

0 kr - 599 kr