Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr
Pris: kr/h och/eller paketpriser

Visar 10 av 398 Resultat

Katarina Sohlé
(0)

Katarina Sohlé

Personlig tränare


Göteborg

Fitness24Seven Kungsgatan 15, Göteborg - Göteborg

Jag älskar att arbeta med människor och att få kombinera det med min passion för styrketräning är otroligt givande. Av mig får du all hjälp du behöver för att utvecklas, bli starkare, gladare och få känna lyckan av att nå dina mål. Du ska känna dig trygg i att veta att så länge du tränar med mig så finns jag där för dig och släpper inte taget. Min ambition är att du ska bli den bästa versionen av dig.

Personlig tränare Styrketräning Bodybuildning Fitness Funktionell träning Träning för gravida Post gravid-träning Personal Training School Stockholm Performance & Sports Coaching Specialistutbildning Träning av gravida


Martin Tunhag
(0)

Martin Tunhag

Personlig tränare


Halmstad

Halmstad

Erfaren personlig tränare inom allt från elit till motionärsnivå. Jag har tidigare bakgrund som yrkesmilitär där jag skapade mig en bra grund inom ledarskap & pedagogik. Jag älskar all form av träning och vill konstant utveckla mig själv för att hålla mig så vältränad som möjligt. Lika mycket som jag älskar träning gillar jag att få se mina kunder nå sina resultat och drömmar. Vill du uppleva personlig träning på högsta nivå så är du varmt välkommen att kontakt ...


Vasacoachen
(0)

Vasacoachen

Personlig tränare


Halmstad

Halmstad Golfarena/Skidarena - Halmstad

Personlig tränare, skidcoach och idrottspsykolog på Halmstad Golfarena & Skidarena. Det är med mig ni ska träna med inför ert kommande motionslopp. Vasaloppet, Tjejvasan, Vårruset, Göteborgsvarvet eller Stockholm Marathon. Ett PT-paket med mig innehåller Teknikträning, konditionsträning i alla former och givetvis den grenspecifika styrketräningen. Teknik och styrka är A & O, därefter kommer uthålligheten och snabbheten.

200 kr - 899 kr


Mikael Björklund
(0)

Mikael Björklund

Personlig tränare


Staffanstorp

Staffanstorp med omnejd - Staffanstorp

Jag har erfarenhet av många års idrottande inom olika idrotter. På senare år har träning inom gymmets värld varit den drivande faktorn. Detta och intresset för hälsa gjorde att jag beslöt mig för att plugga 180 HP idrottsvetenskap i Halmstad. Utbildningen har gett mig teoretisk kunskap inom just idrott och hälsa. Fysiologi, anatomi, ledarskap, grupprocesser, psykologi, pedagogik m.m. Det var detta som skapade mitt intresse till att motivera och hjälpa andra till att nå sina mål.

500 kr - 2499 kr


Malin Lydin
(0)

Malin Lydin

Personlig tränare


Malmö

Fitness24Seven Värnhem - Malmö

Jag jobbar som personlig tränare på Fitness24Seven Värnhem i Malmö. Är du sugen på att komma igång med träningen eller få lite ny motivation? Jag hjälper dig med styrketräning, viktnedgång, funktionell träning eller om du är nybörjare och bara vill komma igång :) Om du är intresserad av en kostnadfri konsultation där vi pratar och går igenom dina mål är det bara att skicka ett mail eller ringa upp mig!


Elaine Munkhammar
(0)

Elaine Munkhammar

Personlig tränare


Stockholm

Stockholm

För mig ingår träning i en hälsosam livsstil. Träning ska vara förknippat med något vi tycker om och glädje. Det ska inte kännas som en belastning i vardagen, Tvärt Om, det ska bli en självklarhet. Vi behöver alla hitta en balans mellan träning, återhämtning och livsglädje. Av mig får du hjälp med just det du behöver och vi jobbar tillsammans mot dina mål. Vi har bara en kropp och det är vårt eget ansvar att ta hand om den!

Remy Schwarz
(0)

Remy Schwarz

Massör


Nässjö

Nordic wellness nässjö - Nässjö

Hej !! Remy Schwarz här ! Idrottare och andra atleter behöver massage för att dels förebygga skador men också för att se till att återhämtningen av ett hårt träningspass blir så optimal som möjligt. Jag är sponsor för kroppsbyggare och bodyfitness atleter.

300 kr - 599 kr