Mikael på Actsport

Mikael på Actsport

Idrottspsykolog

(1)
Lämna & läs omdöme

Besök

Inledande samtal
50 minuter, Pris: 0.00 kr
Prova på ett första samtal helt kostnadsfritt för att märka effekten av idrottspsykologin på prestation och välmående. Du kan under samtalet sedan bestämma om du vill ha fler. När din bokning blivit bekräftad får du veta var och hur du tar dig till vår mottagning.
Uppföljande samtal
50 minuter, Pris: 800.00 kr
Få personligt anpassad hjälp med prestation, utveckling och välmående via ett personligt möte på min mottagning i Gävle. När din bokning blivit bekräftad får du mer information om var mottagningen är och hur du tar dig dit.

Video

Inledande videosamtal
50 minuter, Pris: 0.00 kr
Prova på ett första samtal helt kostnadsfritt för att märka effekten av idrottspsykologin på prestation och välmående. Du kan under samtalet sedan bestämma om du vill ha fler. När din bokning blivit bekräftad får du en länk till där du loggar in för att ha ditt samtal och instruktioner hur det går till.
Uppföljande videosamtal
50 minuter, Pris: 800.00 kr
Få personligt anpassad hjälp med prestation, utveckling och välmående med ett videosamtal via en säker plattform. Du bokar först och betalar med faktura efter att du haft ditt samtal. När din bokning blivit bekräftad får du mer information om hur och var du loggar in för att ha videosamtalet.