Slutför bokning

Personlig Träning
Datum 2024-10-29
Tid10:00 - 11:00
Pris599.00 kr
Avbokning 1 dag/ar innan tiden No-shows debiteras
Gatuadress vägbeskrivning
Träning- & Kost Coach Orsolya Gaal
Notering

När du slutför din bokning skapar du automatiskt ett konto. Då behöver du inte skriva i dina uppgifter varje gång du bokar. -


Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Go-well tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med go-well och/eller den coach som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av go-well tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).