Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 4 av 4 Resultat

Beatrice Pettersson
(0)

Beatrice Pettersson

Personlig tränare


Eskilstuna

Mitt namn är Bea och jag är en träningstokig mamma på 26 år, som på senare tid har fastnat för styrketräning. Dock har intresset för mer funktionell träning vuxit fram, då det är tidseffektivt och inte kräver något gymkort, samt skapar det en funktionellare och mer fungerande fysik i sin helhet. Jag har alltid varit en aktiv person som har haft ett stort engagemang för ridning, då jag är uppvuxen på en hästgård. Från Oktober 2016 kommer jag att synas hos PTstudion som cert ...

PT Studion

1900 kr - 6000 kr

Personlig tränare Styrketräning Funktionell träning Axelsons gymnastiska institut - Personlig tränare

Sandro
(0)

Sandro

Personlig tränare


Eskilstuna

500 kr - 1299 kr

Viktminskning Styrketräning Utomhusträning Axelsons gymnastiska institut

Endurance4U
(0)

Endurance4U

Coach


Eskilstuna

Utbildad personlig tränare, specialist endurance trainer och leg. Sjuksköterska. Vill se till hela människan och hjälpa dig att nå ditt mål med din träning. Ger individuellt utformade träningsupplägg online.

Endurance4u

300 kr - 599 kr

Therese Gorringe
(0)
Therese heter jag och jobbar som en hälso coach på företaget GROW. Vi jobbar ständigt med att få folk till en bättre livsstil då vi erbjuder kostschemat, träningsschema, recept, 72 timmars garanterad svarstid och så klart coaching och inspiration. Allt som görs skräddarsys efter just dig och dina behov med hjälp av våra fantastiska PTs och kostrådgivare! Välkommen till teamet!

GROW

400 kr - 1399 kr