Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 3 av 3 Resultat

Jonas Bergkvist
(0)

Jonas Bergkvist

Personlig tränare


Falun

Min 3 år långa högskoleutbildning tillsammans med min erfarenhet av elitidrott gör mig till ett bra val för dig som söker en seriös och kunnig tränare inom cykling, löpning, simning och triathlon. Månadsprogram designat för dig och din vardagssituation, från 349kr/mån.

300 kr - 1399 kr

Clara Hjalmarsson
(0)

Clara Hjalmarsson

Personlig tränare


Falun

Jag går sista året på idrottstränarprogrammet med inriktning hälsa på Högskolan Dalarna. Har nu börjat jobba som personlig tränare på actic i Falun. Träning är otroligt viktigt för mig och intresset för det började med att jag gick ner runt 30 kg. Sedan har fokus legat på styrketräning och bygga upp en hälsosam stark kropp. Nu vill jag hjälpa och stötta andra för att älska träning så som jag gör!

Tommy Vestergren
(0)
Jämfört med vad jag representerar, finns det lite att säga om mig personligen. Jag är blott en man med stora idealistiska drömmar. Precis som många innan drömmer jag om att förändra världen. Eller inte så mycket drömmer om det utan mer arbetar på det. För att jag vill bygga en bättre framtid där människor är starkare och lyckligare. Inte bara fysiskt utan också psykiskt.

500 kr - 699 kr