Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 3 av 3 Resultat

Martin Andersson
(0)

Martin Andersson

Personlig tränare


Kristianstad

Jag som vill bli din tränare heter Martin Andersson och har ett stort intresse för träning och hälsa. Personligen har jag över 30 års erfarenhet av träning och är även delägare av gymmet Wellnez Simrishamn. Miin målsättning är att hjälpa människor att bli både starkare och hälsosammare i sin livsstil.

500 kr - 3999 kr

Viktminskning Styrketräning Kostrådgivare Bodybuildning Fitness Kickboxning Träningslära idrottsfysiologi träningsplanering. Anatomi/Fysiologi Rörelseapparaten med inriktining mot styrketräning. Friskvård och Hälsa kost och träning mental träning friskvårsarbete Auktoriserad Tävlingscoach IFBB

Dag Wenström
(0)

Dag Wenström

Personlig tränare


Kristianstad

Mångårig tränare inom fys, har bl.a tränat ishockeyspelare i 10 år i personlig träning.

Madeleine Bojgren
(0)

Madeleine Bojgren

Kostrådgivare


Kristianstad

Ett 43-årigt energiknippe som brinner för kost/hälsa/träning/välbefinnande. Är utbildad kostrådgivare, läser till Hälsoinspiratör och påbörjar min PT-utbildning i september. Jag är även gruppinstruktör i Les Mills CX och i spinning. Min dröm och mitt mål är att få just DIG att må bra och komma i form via kosten och genom coachning. Din alldeles egna bästa version av DIG! På min FB-sida "inforMa" kan ni följa mig och även boka konsultation. Hoppas att vi ses?

400 kr - 2499 kr

Instruktör Les Mills