Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 3 av 3 Resultat

Erika Kuusenjärvi
(0)

Erika Kuusenjärvi

Hälsocoach


Trelleborg

Jag är gammal elitidrottare, idag springer jag bla Marathon och triahlon. arbetar som kost och hälsocoach inom team MotivateME För mig ingår träning i en hälsosam livsstil. Träning ska vara förknippat med något vi tycker om och glädje. Av mig får du all hjälp du behöver för att utvecklas, bli starkare, gladare och få känna lyckan av att nå dina mål. Du ska känna dig trygg i att veta att så länge du tränar med mig så finns jag där för dig och släpper inte taget.

Stina Andersson
(0)

Stina Andersson

Personlig tränare


Trelleborg

Gruppträningsinstruktör samt personlig tränare som älskar att se när klienterna upptäcker träningens fördelar och från att "inte ha tid" skapa sig tid för att frivilligt utmana sig inom olika träningsformer. Jag jobbar mest med PT-hemma, upplägg och utförande med funktionell styrka i botten och jag riktar mig till de som av olika anledningar inte går till gymet eller någon form av gruppträning. Ordnar event, föreläsningar, träningshelger, löpgrupper PT-grupper, kostråd.

You 2.0 Karin Henderson
(0)

You 2.0 Karin Henderson

Personlig tränare


Trelleborg

Har du svårt för att komma till gymet? Då kommer jag till dig istället med allt du behöver för din träning. Jag brinner för funktionell träning och löpning och tävlar själv i OCR (hinderbanetävling) som är en perfekt kombination av dessa två. Min träningsfilosofi är att man ska träna för att bli äldre och vara hel, hela livet. Är Lic personlig tränare och Dipl löpcoach. Instruktör på Toughest lab Malmö. Välkommen att höra av dig för ett första möte.