Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 5 av 5 Resultat

Orsolya Gaal
(1)

Orsolya Gaal

Träning- & Kost Coach


Varberg

Izom

Mitt mål är att inspirera och sprida motivation och kunskap om träning och hälsa. Hos mig får du alla redskap du behöver för en hälsosam livsstil. Jag har lång och bred erfarenhet inom friskvård och har sedan 2011 drivit Izom, min dröm och min passion!

izom

Pernilla Nyholm
(0)

Pernilla Nyholm

Personlig tränare, Kostrådgivare


Varberg

Jag är glad & positiv som älskar att förmedla känslan man får av träningen. Att känna hur kroppen förändras till det positiva är underbart att se och känna. Träning har alltid funnits i mitt liv, men för 4år sen satsade jag seriöst på styrketräning och vart helt fast. Med mig som tränare får du min fullständiga närvaro och fokus. Jag vill att du ska lyckas nå dina mål. Det spelar ingen roll om du aldrig har tränat tidigare, bara är en glad motionär eller om du ä ...

PT By Millan

Paulina Strömkvist
(0)

Paulina Strömkvist

Personlig tränare, Massör, PR-uppdrag


Varberg

Psykiskt o fysiskt mående går hand i hand. Därför har jag utbildat mig inom träning, massage o samtal. Tre viktiga delar i min filosofi är att: 1. Vi ska ha glädje och passion i det vi gör, oavsett vad det handlar om. 2. Jag tror på att vi ska träna för att vi älskar oss själva, inte för att vi tycker illa om oss själva eller vår kropp. 3. Vi är inte offer för omständigheter, vi har stor makt i våra liv och jag hoppas att få inspirera dig till att välja de val som ger dig m ...

4shape

600 kr - 6000 kr

Filip Dahlström
(0)

Filip Dahlström

Personlig tränare


Varberg

Träning ska vara en blandning av utmaningar, inspiration, resultat och glädje. Med min kunskap och hjälp kommer du att hitta din motivation och uppnå dina mål.

500 kr - 699 kr

Anders Lundberg
(0)

Anders Lundberg

Personlig Tränare


Varberg

Birger Svenssons väg 38

Vikten av att ha en kropp som gör att du kan hantera vardagen lätt, utan smärtor eller begränsningar är den bästa investeringen du kan göra. Jag inspirerar gärna till träning med fria vikter och användandet av skivstång. Mitt mål är ge dig bästa resultat genom att utgå från dina önskemål.

500 kr - 3099 kr