Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 7 av 7 Resultat

Jonna  Rosén
(0)

Jonna Rosén

Personlig tränare


Borlänge

Jag heter Jonna Rosén, jag är licensierad personlig tränare via bodyfight pt-school. Enligt mig är den enda dåliga träningen den som inte blir av! Vill du ha min hjälp att nå dina mål och din nya form? Jag tycker att träning ska vara roligt, utmanande, svettigt och jobbigt! :) Jag är redo att göra allt för att hjälpa dig, är du redo?

Jonas Bergkvist
(0)

Jonas Bergkvist

Personlig tränare


Falun

Min 3 år långa högskoleutbildning tillsammans med min erfarenhet av elitidrott gör mig till ett bra val för dig som söker en seriös och kunnig tränare inom cykling, löpning, simning och triathlon. Månadsprogram designat för dig och din vardagssituation, från 349kr/mån.

300 kr - 1399 kr

Sophie Resare
(0)

Sophie Resare

Hälsocoach


Leksand

Välkommen till mig för långsiktiga och hållbara mål gällande din hälsa och din träning! Jag utgår ifrån ett Holistisktperspektiv vilket betyder att vi tittar på hela livscykeln, som hos mig innefattar åtta delar; sömn, andning, väska/hydration, kost, fysiskt- & mentalhälsa samt karriär och relationer. Jobbar via webb och telefon/Skype.Är Dipl Kostrådgivare & Kock samt utbildad inom stress-&konflikthantering, psykologi och Holistisk hälsa. Älskar naturen och Trailrunning! W ...

Clara Hjalmarsson
(0)

Clara Hjalmarsson

Personlig tränare


Falun

Jag går sista året på idrottstränarprogrammet med inriktning hälsa på Högskolan Dalarna. Har nu börjat jobba som personlig tränare på actic i Falun. Träning är otroligt viktigt för mig och intresset för det började med att jag gick ner runt 30 kg. Sedan har fokus legat på styrketräning och bygga upp en hälsosam stark kropp. Nu vill jag hjälpa och stötta andra för att älska träning så som jag gör!

Josefin Persson
(0)

Josefin Persson

Massör


Borlänge

Diplomerad massageterapeut med kärlek för styrketräning. Har du problem med muskel eller ledvärk, eller bara vill ha en avslappnande massage så är det till mig du kan gå!

300 kr - 599 kr

Mia Henriksson
(0)

Mia Henriksson

Massör


Hedemora

Jag är en 44-årig kvinna med fokus på hälsa och friskvård. Utbildad Friskvårds massör och Aroma terapeut. Inom friskvård och fitness är jag utbildad inom Vattengymnastik,Vatten aerobic,Afro dans,Bokwa Fitness och Powerhoop (speciell rockring). Fn läser jag även till gyminstruktör. Vänder mig till både privat personer och företag

Tommy Vestergren
(0)
Jämfört med vad jag representerar, finns det lite att säga om mig personligen. Jag är blott en man med stora idealistiska drömmar. Precis som många innan drömmer jag om att förändra världen. Eller inte så mycket drömmer om det utan mer arbetar på det. För att jag vill bygga en bättre framtid där människor är starkare och lyckligare. Inte bara fysiskt utan också psykiskt.

500 kr - 699 kr