Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 3 av 3 Resultat

Pernilla Larsson
(0)

Pernilla Larsson

Personlig tränare


Örnsköldsvik

Utbildade mig till Cert. Kost- och träningskonsult hösten 2015 och startade eget i början av 2016. Älskar träning och framförallt tung styrketräning och HIIT. Är även aktiv tävlingsryttare inom dressyren och arbetar som ridinstruktör på den lokala ridklubben. Jag arbetar med kvalité, fokus på detaljer och teknik, sätter kunden i centrum och att träningen ska vara utvecklande, lärorik och framförallt ge glädje och energi.

Jonas Franzén
(0)

Jonas Franzén

Personlig tränare


Örnsköldsvik

Hej på er! Personlig tränare/Fystränare ishockey som bor i hockeystaden Örnsköldsvik! Till vardags så arbetar jag med mina klienter på Modo Sports Academy som har sitt gym i Modo hockeys hemma arena Fjällräven center. Vi har alltifrån nybörjare till elit inom vårt stall! Kontakta mig gärna för att få hjälp med just det DU behöver!

Jessica Lindqvist
(0)

Jessica Lindqvist

Hälsocoach


Örnsköldsvik

Hälsocoach och sjuksköterska. Driver JesLin Wellness som fokuserar på helhetshälsa och erbjuder tjänster inom träning, coaching och livsstil. Är även utbildad löpcoach och kettlebell instruktör. JesLin Wellness finns till för dig som vill förändra din livsstil, komma igång med träning och nå dina mål på dina villkor. Jag vill inspirera och hjälpa andra att få må bra i vardagen och hitta träningsglädje. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra a ...

JesLin Wellness