Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 6 av 6 Resultat

Cecilia Lundgren
(0)

Cecilia Lundgren

Personlig tränare


Uppsala

Min egen erfarenhet är främst inom långdistans (löpning, längdskidåkning, cykling) och loppen som ingår i En Svensk Klassiker hör till mina favoriter. Jag arbetar främst med funktionella styrkeövningar, utomhusträningar i grupp eller individuellt, konditionsträning, kostrådgivning m m, men är även Klassikercoach genom en vidareutbildning hos PT School och kan hjälpa till att coacha dig som ska genomföra ett eller flera av loppen.

Anna Jalonen
(0)

Anna Jalonen

Hälsocoach


Uppsala

Personlig onlinecoaching: helhetshälsa, mat- och rörelseglädje – för dig som är redo för riktig förändring. Specialkompetens inom: livsstils-/beteendeförändring; mindfulness; medvetet, intuitivt ätande (mindful, intuitive eating); växtbaserad kost för hälsa. https://www.facebook.com/peacelovehealth.se/

500 kr - 1599 kr

Online coach Utomhusträning Kostrådgivare Samtalscoaching Hemmaträning Löpning Hälsocoachprogrammet (Högskolan i Skövde) examen i folkhälsovetenskap dipl. kostrådgivare cert. personlig tränare (PT)

Jim Kaarnavuo
(0)

Jim Kaarnavuo

Personlig tränare


Uppsala

700 kr - 799 kr

Personlig tränare Instruktör Sjuksköterska Styrketräning Funktionell träning Träning för barn och ungdom Utomhusträning Föreläsare Hemmaträning TRX Kettlebell Golf Hockey Multisport Skidåkning Handboll Karate MMA Judo Krav Maga Kickboxning Lic.PT Bergqvist inriktning funktionell träning. Exceed Powerlifting Level 1. Indianclubs Clubbells Macebell instruktör Spartan. Bulgarianbag instruktör Spartantra.

Hugo Eriksson
(0)

Hugo Eriksson

Online PT


Uppsala

Mitt namn är Hugo Eriksson och jag jobbar som Online-coach. Jag tar dig från punkt a till punkt b och ger dig tillräckligt mycket kunskap och lärdom att du kan fortsätta vidare helt på egen hand i framtiden. Med mig får du med dig något för resten av livet. Jag är även utbildad hälsocoach vilket gör att jag självklart har mycket fokus på hälsa och välmående. Med mig som coach blir du starkare, mer trygg i dig själv och framförallt - du lever ett längre och lyckligare liv ...

900 kr - 3099 kr

Munka Folkhögskola

Ana Strehaljuk
(0)

Ana Strehaljuk

Personlig tränare


Uppsala

Fysisk träning går hand i hand med mental träning, för att skapa en yttre styrka behöver vi börja med att skapa en inre styrka som hjälper oss mot stress, depression, oro och sömnlöshet. Genom att arbeta med dynamisk rörlighet och funktionellträning kan vi öka ditt välmående och skapa en skadefri kropp som hjälper dig att komma ett steg närmare dina mål. Genom att träna med mig får du alltid ett roligt, utmanande och utvecklande träningspass.

Strehaljuk

600 kr - 1199 kr

Anna Modig
(0)

Anna Modig

Kost och träningskonsult


Uppsala

Anna Modig