Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr

Visar 15 av 22 Resultat

Maria Söderström
(0)
Personlig tränare som gillar det funktionella. Att träna andra människor innebär att möta dom där de är. Utgå från din nivå och jobba efter dina önskemål. Börja där du är! Att träna med mig som coach innebär att vi fokusera mer på rörelsen än en specifik muskel. Jag ser kroppen som en helhet och vill vi att den ska fungera som det anser jag att vi bör träna den som det. Vill du inte eller kan du inte komma till mig, kommer jag hem till dig. Detta gör att du sparar myck ...

PT-Mia Muscles In Action

Dennis Hallberg
(0)

Dennis Hallberg

Personlig tränare


Norrköping

Är ditt mål att bygga den dröm kropp du vill ha på gymmet. Bli snabbare på milen, klara vasaloppet, kanske klassikern. Teknikträning i löpning, längdåkning och styrketräning samt coachning/mentalträning. Träningar på alla nivåer utifrån dina behov och mål. För alla idrottare, motionärer och er som vill komma igång att träna. Är verksam i och 10 mil omkring Göteborg, Laholm, Norrköping och Uddevalla Reser även till andra orter. Läs gärna bloggen på hemsidan. Ring / sk ...

0 kr - 899 kr

Elmina Saksi
(0)

Elmina Saksi

Personlig tränare


Norrköping

Elmina Saksi har lång erfarenhet som PT och har specialiserat sig på träning av kvinnor. Förutom att vara lic. Personlig tränare är hon leg Dietist och utbildar även blivande PT:s i idrottsnutrition. Hon håller i populära mammaträningsklasser i Norrköping, Mammastark, HIIT Lekplats och Barnvagnsbootcamp. Elmina har även dietistuppdrag för SISU och är kostexpert i P4 Östergötland.

700 kr - 999 kr

Per Ekbjörn
(0)

Per Ekbjörn

Online PT


Linköping

Jag är 33 år och bor i Linköping. Jag är utbildad pt och kostrådgivare och har 15 års erfarenhet av gymträning. Jag har varit instruktör för militärträning och hiitpass. Nystartat företag där jag jobbar som onlinecoach och hjälper människor med kost, träning, motivation och svarar på frågor online. Just nu hållet jag och en tjej på att förbereda träningsresor som vi räknar med att få till i mars 2016. Jag har tävlat i classic bodybuilding vid några tillfällen samt mens ...

0 kr - 2899 kr

Personlig tränare Online coach Styrketräning Kostrådgivare Pauluns näringscenter. Pt ptschool

Pia Nyberg
(0)

Pia Nyberg

Massör


Linköping

Vi erbjuder klassisk behandlande eller avslappnande massage. SPA-behandlingar, fotvård, vaxning, ögonbrynsfärgning, m.m. Vi finns centralt i Linköping och i Sturefors. Vi har generösa öppettider och ofta öppet kvällar och helger.

200 kr - 1299 kr

Mål Må Bra
(0)

Mål Må Bra

Coach


Linköping

Frida Espenrud
(0)

Frida Espenrud

Kostrådgivare


Linköping

En positiv tjej från Linköping som älskar livet! Precis registrerat mitt egna företag Fridas Kost & Hälsa som slår upp portarna 15/8. Jag erbjuder tjänster inom kostrådgivning, stresshantering och tobaksavvänjning.

100 kr - 699 kr

Marwan Kahachi
(0)

Marwan Kahachi

Personlig tränare


Norrköping

Jag har brunnit för träning och hälsa sedan 7 år tillbaka. Jag har utbildat mig på "Ds Personal Traning" i Göteborg och har Licence som: * "Personlig Tränare" * "Kostrådgivare"

600 kr - 799 kr

Martin Jakobsson
(0)

Martin Jakobsson

Personlig tränare


Linköping

-09 var jag med om en svår mc-olycka och blev 17% invalid. Idag är jag PT och tränar allt ifrån motionärer till NHL spelare. Älskar att motivera och inspirera mina kunder oavsett nivå och brinner för att se framsteg och framgång hos personer som anlitar mig. Du sätter målen vi når dom tillsammans!

Evelina Karlsson
(0)

Evelina Karlsson

Personlig tränare


Norrköping

Träning och hälsa går hand i hand, men hälsa är så mycket mer än bara fysisk träning. Jag tror på ett helhetstänk, både fysiskt och psykiskt. Jag hjälper dig att hitta en livsstil efter just dig, dina föutsättningar och dina mål. Tillsammans når vi dina mål, sätter nya och har roligt på vägen!

300 kr - 2499 kr

Oliver Egrenius
(0)

Oliver Egrenius

Online PT


Linköping

Oliver Egrenius är namnet och det är jag, mina kunskaper och min kost- och träningsfilosofi som står bakom konceptet Shape The Smart. Jag är licensierad personlig tränare med över 4 års erfarenheter. Jag vill genom Shape The Smart lära dig det smarta och simpla sättet att uppnå dina mål. Jag specialiserar mig på att lära ut det essentiella, det personliga, hållbara och anpassningsbara sättet för dig att uppnå dina mål. Detta löser vi genom effektiv online coachning!

0 kr - 1799 kr