Hitta en specialist som passar dig

Prisintervall: 0 - 6000 kr
Pris: kr/h och/eller paketpriser

Visar 5 av 5 Resultat

Susanna Svedbergh
(0)

Susanna Svedbergh

Personlig Tränare


Halmstad

Actic Simhallsbadet City

All Season Fitness är en livsstil för dig som ser träning och kost som en del av ditt liv och som med hjälp av dessa två vill skapa en fysik som är snygg och stark året runt - All Season! Mitt främsta syfte att coacha och vägleda dig mot att bli självständig i ditt sätt att leva, träna och äta hälsosamt. Jag hoppas kunna föra vidare den kunskap jag besitter gällande både kost och träning och med små tips och råd få dig att göra smartare val i vardagen. Detta kommer vidare ...

All Season Fitness

600 kr - 4999 kr


Stephen Roigard
(0)

Stephen Roigard

Naturläkare / Naturopathic Practitioner


Malmö

Björkvägen 7

Stephen Roigard is a qualified Naturopath, Nutritionist, Medical Herbalist, Personal Trainer and Massage Therapist or, in other words, a qualified Holistic Wellness Professional. His passion is to inspire others to take control of their health and life situation. Roigard's combined qualifications and skills is evidence of his commitment and excitement for holistic health and wellbeing.

Skåne Health & Wellness

500 kr - 899 kr


Anna Portinsson
(0)

Anna Portinsson

Personlig tränare


Halmstad

Jag har alltid brunnit för träning och utmaningar. Att som yrkesverksam PT arbeta med att peppa och utmana andra människor och se deras framsteg ger så mycket. För mig handlar träning om balans. Balans mellan rörlighet och styrka, fysiska och mentala utmaningar och din förmåga att lyssna till din kropp och dina signaler för att skapa en frisk och hälsosam kropp.


Erica Koop-Nedrell
(0)

Erica Koop-Nedrell

Personlig tränare


Västerås

Personlig träning handlar för mig om att ha kunskapen och förmågan till att coacha individer att uppnå sina mål på ett säkert, utmanande och lustfyllt sätt inom träning och hälsa oavsett nivå. Välkommen till mig på World Class Arena i Västerås för en kostnadsfri konsultation gällande din träning!

700 kr - 999 kr


Anders Björk
(0)

Anders Björk

Personlig tränare


Halmstad

Jag är personlig tränare och har en 3-årig högskoleutbildning inom idrotts- och motionspsykologi. Jag driver idag Skynda Långsamt som arbetar med coaching inom b.la. kost, träning och välmående. Coachingen fokuserar på beteendeförändringar som leder till långsiktiga resultat. Kontakta via mail, telefon eller facebook.

400 kr - 2499 kr